Post for my fans from Russia

By Vendulka - May 13, 2013

Magic with hook and needles, crochet by Vendulka,

Привет всем,

Я хотел бы поблагодарить вас за вашу поддержку :-) Сегодня я присоединился к ВК. Вы можете найти меня здесь :-) Я надеюсь, вы не будете возражать, если я не владеют русским языком вообще, но наша общая любовь для вязания объединяет нас, несмотря на языковой барьер .. Я очень рад и взволнован, когда я вижу, время от времени связь с моей работой с русскими фанатами - Я благодарю вас за это!
Есть большое время, и я с нетерпением жду встречи с вами, чтобы подключить в руке.
Ваша Vendulka

Постскриптум Этот пост я перевел для Использование Google Переводчик, так что я надеюсь, что это будет иметь смысл :-)


back to the english language :-)

Hi all,
I would like to thank you for your support :-) Today I joined the VK. You can find me here :-) I hope you will not mind if I do not speak Russian at all, but our common love for crocheting join us despite the language barrier .. I am really pleased and moved when I see the links to my work from the Russian fans from time to time - thank you very much for it! 
Have a great time and I look forward to meet with you with hook in your hand.

Yours Vendulka

P.S.: I translated this post with help of google translator to Russian language. I hope, that it will sence a little bit,  but if not, please read it in english :-)


  • Share:

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Replies
    1. :-)Well I am sorry, that I can not speak Russian at all, but I would like to study some basic words :-) Send you many greetings :-)

      Delete
  2. Ваши работы всегда источник радости и вдохновения! Спасибо, что Вы есть!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо за Ваши добрые слова, чтобы :-) Я очень рада, что вам нравятся мои работы :-)

      Delete
  3. Ahoj Vendulko, jsem se nejdříve lekla, že budeš nově psát blog rusky :-) trochu jsem si v azbuce početla, ale od maturity z ruštiny je to už nějaký pátek, tak je jistější angličtina :-) Rybky jsou krásné, už dlouho pokukuji po Tvých návodech, ale plánů je tolik. Hezký den, Jana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Jani, no - Ruština mi opravdu nejde... úplně mi stačí moje lámaná angličtina:-) ale zdálo se mi správné napsat háčkařkám z východu, že o nich vím a že jim děkuji za přízeň:-) Plánů je moc a čas běží tak rychle, že ho nestíhám ani vnímat :-) Posílám pozdravy :-)

      Delete
  4. Ваши работы и блог дарят радость и позитив!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Большое спасибо за ваши добрые слова, чтобы :-)

      Delete
  5. Как мило.Мы любим ваше творчество и будем рады видеть вас ВК!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо :-) Я рада видеть вас на BK :-)

      Delete
  6. Thank you Vendula that maintain contact with us))) I'm a fan of your work and your creativity. A lot of your work I want to repeat to themselves and are very glad that you do not mind. With pleasure I will be friends with you in the VC)), Vendula, very pleased to meet you)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Eugene, thank you very much for your nice comment :-) I was thinking about it a long time. I like so much russian style of crocheting. I am fan of Olgemini and her irish crochet. She is amazing!:-) It will be pleasure for me be your VK friend :-)

      Delete
  7. Обожаю ваш блог, так приятно, что вы решили писать и на русском! Ваши изделия потрясающие, очень красивые и интересные! Здорово, что интернет стирает границы :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо за прекрасное сообщение :-) Я рад, что вам нравятся мои работы :-) К сожалению я не могу России вообще, но я хотел бы узнать некоторые основные лексику :-)

      Delete
  8. У Вас очень позитивный блог! Постоянно захожу к Вам чтобы поднять настроение:). Очень приятно что выделяете нас:). Спасибо что Вы есть!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much Irina:-) I really like to writting this blog :-)

      Delete
  9. knock to be your friend in the VK. My name there is Ксения Притыкина

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ksenia,
      oh thank you :-) ... I look on VK and I can not find you.. There are about 4 Ксения Притыкина :-) Please be so kind and send me a message on VK so I could find the right Ksenia :-) Thank you!
      Have a nice day,
      Vendula

      Delete
  10. Большое спасибо за ваше творчество и за ваш блог! Ваши работы вдохновляют меня и я тоже вяжу для моей маленькой принцессы! Очень надеюсь, что появятся схемы маленьких птичек в ваши уроках.

    ReplyDelete

♥ Our Colorful Instagram ♥